Kolfilter


Kol är ett fantastiskt ämne som absorberar toxiska ämnen, farliga mikrobakteriella partiklar samt dåliga lukter och smaker. När vi blivit förgiftade blir vi ofta behandlade med aktivt kol på sjukhuset, vilket fångar upp de skadliga toxinerna och kapslar in, oskadliggör dem samt för ut dem ur kroppen på ett tryggt och säkert sätt.

Ett kolfilter kan därför användas av flera olika anledningar och på flera olika sätt. De kan till exempel användas i spisfläkten, vattenkranen, på reningsverk, plast- och färgindustrin och mycket mer. Genom kolfiltrets fantastiska förmåga att absorbera de elaka molekylerna och illaluktande organiska föreningarna från trafiken eller matlagningens stekos har det uppnått stor uppskattning hos allmänheten. Allt fler privata hushåll börjar förstå fördelarna med filtret och ser till att skaffa sig varianter av det, till alla möjliga olika områden i hemmet. Det är inte längre en produkt som endast hör till vattenreningsverk, bryggerier och inom industrin.

Ett kolfilter behöver inte kosta en förmögenhet att köpa och installera och det kan spara både energi och pengar i långa loppet. Koppla ett kolfilter till din vattenkran och upplev ett både hälsosammare och mer välsmakande vatten. Installera ett kolfilter till spisfläkten och känn hur skönt det är när matoset inte sprids ut och återcirkuleras i hela bostaden.

Scroll to top
polestar